Dideli patarimai gražiems plaukams

parašė , 2014-05-21 23:50

Kiekviena moteris svajojo sveikų plaukų kažkokiame jų gyvenimų punkte. Kai kurios moterys turi juos natūraliai sveikas, ir jie niekada neturėjo tokių problemų kaip per garbanoti ar sausi ar aliejiniai plaukai. Dauguma moterų turi įdėti pastangas, kad išlygintų jų plaukus tobulai, gražus ir spindintis.

Yra kai kurie patarimai, kad gautų juos sveikesnis:

Visų pirma – jūs turite išplauti juos teisingai. Kiekvienas gali paklausti – kaip net galima išplauti juos klaidingai? Kad būtų dori, dauguma žmonių net nežino, kaip plaukai turi būti išplauti.

Svarbu pasirinkti šampūną ir kondicionierių pagal jūsų plaukų tipą. Maudydamasis, jums tiktai reikia pusės arbatinio šaukštelio šampūno tam, kad išsimaudytumėte. Visada maudykitės dukart – pirmas kartas atidaro kai kurias poras, ir antras kartas iš tikrųjų maudosi
Jūs galite pamatyti, kad antrą kartą jūs taikote šampūną, tai labiau daug putotas.

Tada jūs turite panaudoti kondicionierių. Priežastis jūs turite panaudoti tai, yra, kad šampūnas atidaro jūsų plaukų poras, bet jie taip pat turi būti uždaryti, ir tai yra tuo, kam kondicionierius yra. Tai taip pat duoda maistingas medžiagas, kurių jiems reikia. Prieš to į jūsų plaukus prašymą, rankšluostis džiovina juos. Kitaip kondicionierius teka šalin su vandeniu, ir tai beprasmiška apskritai. Normaliai, pasakoma apie butelį, kaip ilgai jūs turite sulaikyti šį kondicionierių ant savo galvos.

Vienas svarbus patarimas yra, kad šampūnas yra šaknims, ir kondicionierius yra patarimams. Tai reiškia, kad jūs tiktai turite pritaikyti šampūną šaknims, todėl, kad patarimai bus išplauti muiluoto vandens, kuris teka nuo jų. Tai vengia papildomų sausų plaukų patarimų.

Papildomas bonusas jūsų plaukams būtų kaukės. Jūsų plaukų reikalingumas papildomos maistingos medžiagos ir drėkinantis apie du kartus per savaitę. Parinkite teisingą kaukę ir laikykite ją ant jūsų plaukų nuo 30 minučių iki valandos, jei nepasakė kitaip. Jūs galite taip pat suvartoti ypatingą aliejų plaukų patarimams, kad sutrukdytumėte dužimui ir garbanotiems patarimams.

Antra, vienas iš svarbiausio daikto sveikiems plaukams yra sveika dieta. Jūs turite būti hidratuotas jūsų plaukams, kurie bus hidratuoti, ir taip pat suvalgyti daug šviežių vaisių ir daržovių, kad gautumėte pakankamai vitaminų plaukams.

Trečia, plaukai turi būti traktuoti teisingai. Nelaužykite jų būdamas per atšiaurus su šukomis. Plaukus turi valyti švelniai. Be to, į tai, pabandykite išvengti bet kokių prietaisų tas naudojimo karštas oras. Tai apima plaukų džiovintuvus, plaukai straighteners ir taip toliau.

Savaime suprantama tie dažantys plaukai yra taip pat žalingi jiems. Palaikyti jūsų visiškai sveikus plaukus, būti laimingi dėl jūsų natūralios plaukų spalvos. Visi šitie cheminiai junginiai plaukų dažuose gadina jūsų plaukų ląsteles sunkiai.

Kai jūs turite iš tikrųjų garbanotus ir sugadintus plaukus, pabandykite laikytis visų šitų patarimų bent jau kurį laiką, kad gautumėte jūsų daug sveikesnius plaukus. Turėkite galvoje – sveikiems plaukams reikia daug rūpinimosi!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *